Welkom op de website van Stichting Volksfeest Nieuw-Schoonebeek!

Het volksfeest in Nieuw Schoonebeek is ontstaan voor de 2e wereldoorlog en daarmee misschien wel van de oudste festivals in ons land. Het festival wordt eens in de 5 jaar gevierd. Met  een gigantische optocht, buurtversiering, lichtroute, straattheater, kinderochtend, ouderenbrunch met muziek optreden, buurtencompetitie, thema middag, en diverse optredens en culturele evenementen. Het volksfeest wordt na 3 dagen afgesloten met een grootse vuurwerkshow. Bekijk rustig eens het programma en alle informatie op onze website. Kijk daarnaast ook eens ook eens op onze facebookpagina! Hier zullen wij ook diverse aankondigingen doen.

DVD-Registratie

De DVD-Registratie is nog te bestellen tot uiterlijk zondag 27 juli. Bestel hem nog snel!

Alle festiviteiten, optredens, wedstrijden, versierde straten en andere feestelijkheden zullen in beeld gebracht worden. Veel leuker nog is misschien nog wel het vastleggen van “Nieuw Schoonebeekers” op film. Markante gezichten of spraakmakende uitspraken. Leuk voor nu maar nog veel leuker voor de toekomst!

Foto's

De foto’s van onze huisfotograaf staan online! Je kunt alle foto’s van het volksfeest in 1 keer ontvangen op een DVD of USB stick voor maar €10.-! Interesse? Stuur dan direct even een mailtje naar b.peters@flexphoto.nl.

Ook kun je losse foto’s bestellen.Heb je een leuke foto gevonden? Je kunt ze op de website van Flexphoto bestellen zonder logo als download of direct als fysieke foto, canvas, etc.

Nog even geduld tot volksfeest 2015

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Marktplaats

Kijk ook eens op onze Marktplaatspagina. Op deze pagina kan iedereen zijn advertenties kwijt zowel zakelijk als particulier. De enige voorwaarde die wij stellen is dat het volksfeestgerelateerd moet zijn.

Dus Heb je materiaal over of zoek je juist iets. Wil je gezamenlijk iets inkopen of kun je kleding maken. Plaats het in onze marktplaats!

Door op de gekleurde afbeeldingen hieronder te klikken vindt je alle informatie over diverse onderwerpen. Nog niet alle informatie is al beschikbaar deze  wordt constant bijgewerkt en aangevuld, dus kom regelmatig eens terug!

Programma

Lichtroute

Opgave

Optocht

Plattegrond

Kermis

Klik hieronder op de afbeeldingen om het programma van die dag te bekijken

Foto- & Filmalbum

Upload hieronder je eigen foto’s of video’s

	

Een bericht plaatsen