Door hieronder op een van de categorieën te klikken kun je je opgeven voor de betreffende categorie. Vul alle velden in en klik vervolgens op “aanmelden”

Opgave Optocht

Opgave Straatversiering

Om een zo gevarieerd mogelijke optocht en versiering van de buurten te krijgen, verzoeken wij bij de opgave om aan te geven dat wij het gekozen thema op onze kunnen site te vermelden zodat anderen kunnen zien dat dit thema al gekozen is.

Er wordt niet vermeld wie of welke groep/buurt welk thema heeft gekozen, alleen het thema en eventueel het onderdeel (karren, fietsen of motorvoertuigen) wordt vermeld.

Het is niet verplicht om je je thema op de site weer te laten geven!  Wel willen wij verzoeken om dit in ieder geval te doen wanneer het thema al een keer vermeld staat zodat de andere personen/groepen/buurten dit kunnen zien en eventueel nog kunnen veranderen.

 

 

Heb je je al opgegeven en wil je alsnog je thema veranderen of je aanmelding wijzigen of annuleren? stuur ons dan een mailtje. Je eerdere opgave wordt dan verwijderd en je kunt dan eventueel opnieuw je gewijzigde opgave doorgeven