Kinderochtend

Natuurlijk wordt er ook een feestje gehouden voor de kinderen van Nieuw Schoonebeek, waarbij de kinderen van verschillende leeftijden zich uitstekend kunnen vermaken. Deze kinderochtend beloofd een spetterende happening te worden. Met alle kinderen van Nieuw Schoonebeek gaan we op de zaterdagochtend verschillende hindernisbanen nemen. En niet zo maar hindernisbanen kan ik u vertellen. Een klimwand, stormbanen, luchtkussens, alles is aanwezig om ook de kinderen van Nieuw Schoonebeek een onvergetelijk volksfeest te bezorgen.

Een ochtend die voor zowel de jongste en de oudste kinderen zeer geschikt is. Een waar spektakel voor alle kinderen van 5 t/m 15 jaar. Voor kinderen tot 5 jaar zijn er springkussens.

Aanvang

09:30 uur
tot +/- 12:00 uur

Entree

Gratis

Opgave

Download opgave formulier

Schots/Ierse themamiddag

Schots/Iers themafeest met Pater Moeskroen

Trek je kilt aan en volg de regenboog naar de feesttent want zaterdagmiddag is het namelijk tijd voor een echt Iers/Schots themafeest! 

Vol trots kunnen we zeggen dat de karavaan van Pater Moeskroen ons deze middag zal aandoen en de tent op zijn kop zal zetten! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten, hetgeen resulteert in het herkenbare Moeskroen-geluid.

Pater Moeskroen is weliswaar niet de klassieke band die je zou verwachten op een Iers/Schots themafeest. Al zal het aan de kleding en instrumenten niet liggen. Maar het zegt genoeg dat deze folkband op alle grote Keltische festivals in binnen- en buitenland wordt uitgenodigd. Pater Moeskroen is sinds hun oprichting in 1986 verantwoordelijk voor talloze, bij iedereen bekende hits waaronder: RoodkapjeHela Hola (tuthola), Laat maar waaienDansen, dansen, dansen, Joost (is anders geaard) en hun jongste hit Zoveel mensen.

 

 

 

 

 

Aanvang

13:00 uur

Entree

Kassa € 10,00

Tickets

Alleen nog verkrijgbaar aan de kassa

Avondprogramma: Kiek Now us, The Dirty Daddies & DJ Ron Buurman

Alsof het nog niet genoeg is hebben we ook voor de zaterdagavond nog een spetterend programma met Kiek Now us en The Dirty Daddies ondersteund door DJ Ron Buurman

Kiek Now Us

The Dirty Daddies

DJ Ron Buurman

DJ Ron Buurman

Aanvang

Aanvang 20:00 uur
Terrein open 19:00 uur

Entree

Kassa € 17,50

Alleen nog verkrijgbaar aan de kassa

Ga naar het begin van de pagina

Klik op de pijl

Programma Vrijdag 17 juli

Klik op de pijl

Programma Zondag 19 juli

Klik op de pijl