Seniorenbrunch

Senioren (55+) uit Nieuw Schoonebeek kunnen zondagochtend genieten van een brunch in de feesttent op het evenemententerrein.

De seniorenbrunch wordt weer één groot feest. De Sjompiesingers zorgen voor een gezellige middag vol bekende liedjes. Waarbij de nodige meezingers, de polonaise en een perfecte sfeer niet zullen ontbreken.

En dit alles natuurlijk aan de rijk gevulde tafels met heerlijk eten en drinken! Van vers gebakken broodjes tot overheerlijk fruit.

Sjompiesingers

Aanvang

09:30 uur

Entree

€10.00
Alleen nog verkrijgbaar op do 25, vr 26 en za 27 juni tijdens de ophaaldagen.
Er is bij dit evenement geen kassaverkoop

Tickets

Niet meer verkrijgbaar in de webshop

Buurtenmiddag: Ik hou van de Wereld!

Een middag met  gezelligheid, muziek en natuurlijk keiharde strijd tussen de buurten.
Onder begeleiding van een quizmaster, een DJ en diverse typetjes gaan we deze middag op een ontdekkingsreis door de wereld. We starten op het kerkplein waar alle buurten en hun uitverkoren deelnemers zich verzamelen om vervolgens in een optocht richting de feesttent te vertrekken. Elke buurt heft een land toegewezen gekregen die ze moeten uitbeelden. Hoe ze dit doen is geheel aan de deelnemers zelf zolang ze maar voorgegaan worden door een vlaggendrager met de vlag van hun themaland. Kijk voor inspiratie eens bij de foto’s van 2010.
Aangekomen bij de feesttent zullen we starten met het spel. Het spel bestaat uit verschillende blokken waarbij diverse vragen, doe opdrachten en muziek centraal staan. Kijk hieronder voor meer informative over het spel.
 1. Reizen
 2. Landen vragen
 3. Gezondheid
 4. Historie
 5. Sport
 6. Nederlands shownieuws
 7. Politiek
 8. Wiskundige vragen
 9. Volksfeest
 10. Algemene ontwikkeling
 11. Nieuw Schoonebeek
 12. Finale
 1. Argentinië – Carboonlaan
 2. Australië – Eurocity
 3. Brazilië – De Veenbuurt
 4. Canada – Woudlopers
 5. China – De Waide
 6. Jamaica – Huurdemanlaan/Van Eklaan
 7. Duitsland – Diana Jagers
 8. Egypte – Europabuurt
 9. Engeland – ’t Centrum
 10. Griekenland – Oude Tol West
 11. Frankrijk – Molenbuurt
 12. India – Dargakkers
 13. Italië – De Wieken
 14. Mexico – De Egelantiers
 15. Rusland – De Boo
 16. Schotland – Buurtclub Oosteind
 17. Spanje – Kerkenbuurt
 18. Turkije – De Stad
 19. USA – De Smidse

Het spel bestaat uit 12 rondes met elke ronde een ander thema (Historie, sport, etc). D|e moeilijkheidsgraat gaat elke ronde een stapje omhoog.

De opzet van het spel zal zo zijn dat na ronde 5 er elke keer 3 teams afvallen zodat er na 10 rondes een semi finale zal zijn tussen 5 teams waarbij elk team 1 vraag krijgt, is het antwoord op deze vraag goed dan mogen ze een keer aan het rad draaien en krijgen ze de punten erbij die boven komen, is het antwoord fout dan moeten ze ook draaien maar dan worden de punten verdeeld over de andere 4 teams. Na deze 5 vragen blijven er 3 teams over voor de grote finale. Deze finale zal bestaan uit 3 percentage vragen en het team wat er het dichts bij zit mag aan het rad draaien, wie aan het eind de meeste punten heeft is de winnaar

De eerste rondes zullen de antwoorden opgeschreven worden, naarmate het spel vorderd en de moeilijkheidsgraad omhoog gaat zullen de buurten er bij betrokken worden d.m.v. diverse typetjes in de zaal en zal er o.a. gewerkt worden met buzzers en drukknoppen

Elk team bestaat uit 12 verschillende personen waarbij ze bij elk ronde hun specialistische persoon kunnen inzetten. Het team moet van te voren aangeven welk persoon ze welke ronde gaan inzetten.

Elke ronde bestaat 3 delen: een vragendeel, een doe-gedeelte en een muziekdeel met 3 muzieknummers, Voor elk goed antwoord krijgt het team 1 punt.

Het vragen gedeelte zal bestaan uit 10 vragen over het thema van die ronde

Het Doe gedeelte zal bestaan uit opdrachten waarbij de speler het antwoord moet opschrijven en onderbouwen, de doe rondes zullen heel divers zijn.

Het Muziek gedeelte zal bij de eerst rondes uit muziek intro’s bestaan, de antwoorden zullen opgeschreven moeten worden. Als er nog 8 teams over zijn zal de hele buurt van het team dat het goede antwoord heeft gegeven mee moeten zingen om nog een extra bonuspunt binnen te slepen!

Content zal zorg dragen voor de presentatie, DJ, geluidsman, 4 typetjes in de tent en de techniek zodat iedereen alles kan zien en horen via 2 beamers en schermen.

Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar.Per buurt moet er een vaandel/vlag drager komen van hun land die voorop meeloopt in de optocht vanaf de kerk.

Het spel zal zo snel gaan dat er geen hulpmiddelen mogelijk zijn zoals internet e.d.

Aanvang

13:00 uur verzamelen bij de kerk.

Entree

Gratis

The Originals en DJ Ron Buurman

Op het slotfeest gaan we helemaal voluit een geweldig optreden van the Originals en een professionele vuurwerkshow!

The Originals

The Originals

Aanvang

Aanvang 20:00 uur
Terrein open 19:00 uur

Entree

Kassa € 10,00

Tickets

Alleen nog verkrijgbaar aan de kassa

Ga naar het begin van de pagina

Klik op de pijl

Programma Vrijdag 17 juli

Klik op de pijl

Programma Zaterdag 18 juli

Klik op de pijl