Inschrijving Optocht en Straatversiering

VOlksfeest 2022

inschrijving optocht en straatversiering

Op deze pagina kun je je opgeven voor de  straatversiering en optocht op vrijdag 29 juli 2022.  Zorg ervoor dat je voor opgave op de hoogte bent van de reglementen en let erop dat deze nog kunnen wijzigen!

Bij de opgave voor de optocht kun je aangeven of je wilt dat wij je thema vermelden op de website zodat anderen kunnen zien dat dit thema al gekozen is. Op deze manier proberen wij een zo gevarieerd mogelijke optocht en straatversiering te krijgen.

Voor de optocht is niet verplicht om je je thema op de site weer te laten geven! Wel willen wij verzoeken om dit in ieder geval te doen wanneer het thema al een keer vermeld staat zodat de andere personen/groepen dit kunnen zien en eventueel nog kunnen veranderen. Voor de straatversiering is dit wel verplicht. Hier is het streven om geen 2 dezelfde thema’s te hebben.

De inschrijving voor de optocht sluit op 31 januari 2022

 

Geen bevestigingsmail ontvangen?

Na inschrijving ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen. Klik op deze link om de opgave definitief te bevestigen. Vervolgens ontvang je een laatste definitieve bevestiging per e-mail. Heb je één of beide bevestigingsmails niet ontvangen? Dan is je opgave niet verwerkt! Dit kan diverse oorzaken hebben. Volg daarom de volgende stappen:

  1. Het kan zijn dat de mail in je spambox of ongewenste mail is terecht gekomen. Controleer deze mappen in je mailbox. Staat deze de bevestigingsmail inderdaad in je spambox of ongewenste mail? Zet dan het emailadres opgavevf2020@gmail.com (en info@nieuwschoonebeek.com) dan ook meteen even in je contactenlijst. Dan ontvang je de komende mails met informatie wel juist.
  2. Zit de mail niet in je spambox of ongewenste mail? Dan heb je mogelijk je e-mailadres niet juist ingevuld (typefout?) en dan is de bevestiging natuurlijk ook niet naar het juiste e-mailadres gestuurd. Probeer het nog eens in te schrijven en let goed op of je het e-mailadres juist hebt ingegeven.
  3. Weet je zeker dat je het emailadres ook juist hebt ingegeven maar krijg je nog steeds geen bevestigingsmail? dan is er nog een laatste mogelijkheid: Je e-mailadres is al gebruikt voor een inschrijving. In het opgavesysteem kunnen geen dubbele e-mailadressen voorkomen. Is er al een andere inschrijving gedaan met het mailadres? Dan moet je voor een volgende inschrijving een ander e-mailadres gebruiken. Het is wel mogelijk om met een zelfde e-mailadres een inschrijving te doen voor zowel de optocht als de straatversiering.
  4. Lukt het nu nog niet. Stuur dan een e-mail met je gegevens (zorg dat je alles vermeld wat ook in het inschrijfformulier gevraagd wordt) naar opgave@nieuwschoonebeek.com.
Verklaring van technische deugdelijkheid. Hoe/wat/waar?
Voor gemotoriseerde voertuigen die meedoen aan de optocht en die geen geldige APK keuring bezitten is een geldige en juist ingevulde verklaring van technische deugdelijkheid verplicht. Deze verklaring kun je halen bij Garage Eilering in Schoonebeek. De opbrengsten zal Garage Eilering dan aan een goed doel schenken!
 
Contactgegevens:
Garage Eilering
Kosterijweg 1
7761 BC Schoonebeek
Telefoon: 0524 531 376
 
Uiteraard ontvangen wij graag een kopie van deze verklaring. Dit kan door te mailen naar opgave@nieuwschoonebeek.com of een kopie mee te nemen bij het afhalen van het startnummer.

Inschrijving Optocht

Hieronder kun je je inschrijven voor de optocht op vrijdag 29 juli 2022.

Bij de opgave voor de optocht kun je aangeven of je wilt dat wij je thema vermelden op de website zodat anderen kunnen zien dat dit thema al gekozen is. Op deze manier proberen wij een zo gevarieerd mogelijke optocht en straatversiering te krijgen.

Heb je vragen over je inschrijving stuur dan een mailtje naar: opgave@nieuwschoonebeek.com. Volg voor mededelingen en ontwikkelingen ook altijd onze facebookpagina.

Na een succesvolle inschrijving word je doorgestuurt naar een nieuwe pagina. Gebeurd dit niet dan is er een veld niet juist ingevuld. Bovenaan het formulier komt dan een foutmelding te staan.

Reeds opgegeven Thema’s

Optocht

– Zigeunerwagen

– Dia de los Muertos (2x)

– Dumbo

– Ruimte

– China

– Gay Pride

– Alice in Wonderland

– Nog steeds betrokken bij Nieuw Schoonebeek

– Avatar: The last airbender

– Disney 2.0

– Flodder

– Snoepjes

– Efteling

– Steampunk

– 50’s diner

– Duckstad

– Jaren 50

– M&M’s

– Onderwaterwereld

– Clowns

– IJskoninginnen

– Moulin Rouge

– De mooiste vissen van de zee

– Wawollie??

– Mario Kart

 

Inschrijving Straatversiering

De inschrijving van de buurtversiering kun je hieronder kwijt. We gaan er vanuit dat de buurten weer massaal mee zullen doen. Om te voorkomen dat er meerdere dezelfde thema’s worden gekozen, plaatsten we aan de rechterzijde van deze pagina de gekozen thema’s. Wees er dus op tijd bij met je inschrijving. 

 

Na een succesvolle inschrijving word je doorgestuurt naar een nieuwe pagina. Gebeurd dit niet dan is er een veld niet juist ingevuld. Bovenaan het formulier komt dan een foutmelding te staan.

#vf22