Opgave Klootschieten

 

Reserveer je vertrektijd

Kosten

Per groep vragen we een bijdrage van € 5,00. Het maakt daarin niet uit of je groep uit 2 of uit 100 personen bestaat. Van deze bijdrage kunnen we de kosten van de ballen (mag je na afloop houden) betalen. Ook hebben we nog een kleine verrassing voor de deelnemende groepen. Neem zelf je eigen catering, pen & papier voor onderweg mee! Een (bolder)kar is daarbij wel erg makkelijk maar niet verplicht!

Na afloop is er een gezellig samenkomen op het plein achter de dorpshoeve. Wij zorgen voor een bar, bakplaat en band. Dit is voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis maar je zult hier wel je eigen consumpties moeten betalen.

 

Boek een vertrektijd!

.Boek op deze pagina een vertrektijd voor je groep. Er zijn vertrektijden mogelijk tussen 14:00 en 17:00 uur. Om telkens 2 groepen tegelijk te kunnen laten vertrekken zijn er 2 vertrekopties. Het maakt verder geen verschil welke optie je kiest.

Let op!: Bij vertrekoptie 2 staat er als datum 29 oktober. Dit is door een technisch gebrek in de software. Het vertrek is op zaterdag 30 oktober

  • Klik op vertrekoptie 1 of 2
  • Kies een vertrektijd uit en klik erop
  • Vul je naam (of groepsnaam) in en je overige contactgegevens.
  • Zou je bij opmerking de geschatte groepsgrootte willen vermelden? Dit mag ongeveer en hoeft niet heel precies te zijn. 
  • Klik op “Boek deze afspraak”
  • Vervolgens ontvang je een bevestigingmailtje met je vertrektijd.

Heb je nog vragen over je aanmelding of het klootschieten in het algemeen? Stuur dan een mailtje aan: volksfeest@nieuwschoonebeek.com

 

Praalwagen competitie!

Loop je met een mooie versierde (bolder)wagen, een zogenoemde praalwagen? Dan maak je ook nog eens kans op een een kapot dikke prijs!