Bedankt voor je aanmelding. De eerste stap is gelukt! Helaas zijn we er nog net niet helemaal. Er volgen nog 2 stappen: Vergeet deze stappen niet af te ronden! Heb je geen bevestigingsmail ontvangen dan is je inschrijving NIET verwerkt! Volg dan de stappen onderaan deze pagina! 

STAP 1:

Je hebt op het opgegeven e-mailadres een e-mail gekregen waarin je je e-mailadres moet bevestigen. Klik in de mail op “Ja, meld me aan voor deze lijst”. 

STAP 2:

Vervolgens kom je op een pagina waarin je moet bevestigen dat je geen robot bent. Wanneer je dit voltooid hebt Klik je tot slot op de knop: “Abonneren op lijst” Je aanmelding is nu definitief bevestigd.

Geen bevestigingsmail ontvangen?

Na inschrijving ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen. Klik op deze link om de opgave definitief te bevestigen. Vervolgens ontvang je een laatste definitieve bevestiging per e-mail. Heb je één of beide bevestigingsmails niet ontvangen? Dan is je opgave niet verwerkt! Dit kan diverse oorzaken hebben. Volg daarom de volgende stappen:

  1. Het kan zijn dat de mail in je spambox of ongewenste mail is terecht gekomen. Controleer deze mappen in je mailbox. Staat deze de bevestigingsmail inderdaad in je spambox of ongewenste mail? Zet dan het emailadres opgavevf2020@gmail.com dan ook meteen even in je contactenlijst. Dan ontvang je de komende mails met informatie wel juist.
  2. Zit de mail niet in je spambox of ongewenste mail? Dan heb je mogelijk je e-mailadres niet juist ingevuld (typefout?) en dan is de bevestiging natuurlijk ook niet naar het juiste e-mailadres gestuurd. Probeer het nog eens in te schrijven en let goed op of je het e-mailadres juist hebt ingegeven.
  3. Weet je zeker dat je het emailadres ook juist hebt ingegeven maar krijg je nog steeds geen bevestigingsmail? dan is er nog een laatste mogelijkheid: Je e-mailadres is al gebruikt voor een inschrijving. In het opgavesysteem kunnen geen dubbele e-mailadressen voorkomen. Is er al een andere inschrijving gedaan met het mailadres? Dan moet je voor een volgende inschrijving een ander e-mailadres gebruiken. Het is wel mogelijk om met een zelfde e-mailadres een inschrijving te doen voor zowel de optocht als de straatversiering.
  4. Lukt het nu nog niet. Stuur dan een e-mail met je gegevens (zorg dat je alles vermeld wat ook in het inschrijfformulier gevraagd wordt) naar opgave@nieuwschoonebeek.com.