Toegangsbewijs Zondagavond: Proost! & DJ Ron Buurman

15,00

31 juli 2022 | 20:00 uur
Meer informatie

Let op: Toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar in 2 variaties: voor volwassenen en voor jeugd t/m 17 jaar. De koper is er zelf verantwoordelijk voor dat een toegangsbewijs voor de juiste leeftijdscategorie wordt gekocht. Mocht bij de entree d.m.v. leeftijdscontrole blijken dat een verkeerd toegangsbewijzen wordt gehanteerd dan kan zal dit gezien worden als fraude en zal het toegangsbewijs ongeldig verklaard en vernietigd worden. Koper zal dan een nieuw en juist toegangsbewijs bij de kassa moeten aanschaffen (mits voorradig).

Artikelnummer: zo-a Categorie:

Beschrijving

Proost! & DJ Ron Buurman

Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! elk feest op zijn kop! De dame en heren van PROOST! leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan!

Zingen alsof je leven ervan afhangt!
Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen!
We maken vrienden voor het leven!

DE TICKETS MOETEN IN DE VOORVERKOOP DIRECT BETAALD WORDEN MIDDELS IDEAL. JE BESTELDE ARTIKELEN ZIJN OP VERTOON VAN HET BESTELBEWIJS AF TE HALEN OP DONDERDAG 23 JUNI EN VRIJDAG 24 JUNI VAN 18:00 T/M 21:00 EN ZATERDAG 25 JUNI VAN 13:00 T/M 16:00. DE VOORVERKOOP VIA DE WEBSITE LOOPT TOT 19 JUNI. DE ACTIEPRIJS GELDT ECHTER SLECHTS TOT 31 MEI!

De afbeeldingen van de toegangsbewijzen zijn een artist impression en zullen in werkelijkheid anders van aard en opmaak zijn.