Verzend- en retourbeleid

#vf2022

Verzend- en retourbeleid

 

Check hier of in onze FAQ of je een antwoord kan vinden op jouw vraag! Staat ‘ie er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar volksfeest@nieuwschoonebeek.com

HOE HAAL IK MIJN TICKETS OP?

  • De tickets zijn a.d.h.v. je bestelbevestiging op te halen op 1 van de afhaaldagen (vermeld op je bevstiging en in de webshop).
  • Nadat je je bestelling hebt geplaatst en betaald, sturen wij je een bevestigingsmail met de met de details van je bestelling. Deze bevestiging neem je vervolgens mee naar een van de ophaaldagen.
  • De bevestiging mag je zowel op papier als op een scherm tonen.
  • Tijdens de ophaaldagen kun je op vertoon van je bestelbevestiging je tickets meekrijgen.
  • Ben je je bestelbevestinging kwijt? Dan kun je eenvoudig inloggen op je acount en een nieuwe bevestiging afdrukken. Wachtwoord kwijt? binnen een paar stappen heb je een nieuwe aangevraagd.

MAG IK MIJN BESTELLING ANNULEREN OF RETOURNEREN?

Wij houden ons keurig aan de colportagewet. Dit betekent dat je als particulier binnen 14 dagen gratis en zonder kostenvan je aankoop kunt afzien. Stuur ons binnen 14 dagen een e-mail met je bestelnummer en we zullen zonder vragen en inhoudingen je bestelling annuleren en je het aankoopbedrag retourneren. Je ontvangt het retourbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op de rekening waar ook de betaling van is afgeschreven.

Retourneren later dan 14 dagen na bestelling is niet mogelijk. Wel is het mogelijk om een ticket voor volwassenen om te ruilen voor een tickets voor 18-. En andersom uiteraard ook. Stuur hiervoor een e-mail aan volksfeest@nieuwschoonebeek.com

HOE KAN IK BETALEN?

Via de webshop kan alleen via IDEAL betaald worden. Tijdens de ophaaldagen  of tijdens het evenement is er ook de mogelijkheid om te pinnen of contant te betalen.

De gereduceerde voorverkoopprijzen zijn echter alleen tijdelijk geldig  op bestellingen via de webshop. Tijdens de ophaaldagen en aan de kassa gelden er geen gereduceerde tarieven.