Welkom op de website van de dorpskrant Hej ‘t al heurd.
Op deze website vindt je alle edities van de Nieuw Schoonebeekse dorpskrant. Tevens vindt u hier de mogelijkheid om kopij in te leveren voor de volgende editie.

Dorpskrant Hej ‘t al heurd is een uitgave van enkele vrijwilligers uit Nieuw Schoonebeek in samenwerking met dorpsbelangen Nieuw Schoonebeek. Hej ‘t al heurd is bedoeld om de Nieuw Schoonebeekse bevolking op de hoogte te houden van de activiteiten, nieuwtjes, dorpsbelangen etc. Hej ‘t al heurd wordt huis aan huis in Nieuw Schoonebeek verspreid en via e-mail naar geïnteresseerden. Inschrijven om de uitgaven per mail te ontvangen kan op deze website. Hier zijn ook alle voorgaande uitgaven te vinden.

Kopij Dient volgens de opgestelde specificaties aangeleverd te worden. Deze aanleverspecificaties zijn te vinden op deze website. Kopij kan tot een maand voor de volgende editie worden ingeleverd op het redactieadres of per email naar hejtalheurd@live.nl. De redactie houdt zich het recht voor ingezonden kopij aan te passen aan de opzet en beschikbare ruimte in het blad.

Veel lees plezier!

Redactie Hej ‘t al heurd

Na aanmelding ontvang je een bevestiging-email. Je bent pas ingeschreven als je de inschrijving via deze mail bevestigd. Let erop dat de mail eventueel in je spam terecht kan komen!