Datum

31 jul 2022
Expired!

Tijd

13:15

Labels

Gratis evenement

Buurtencompetitie

Een middag met gezelligheid, muziek en natuurlijk keiharde strijd tussen de buurten.

Het zal moeilijk zijn om het succes van de buurtenmiddag van 2015 te evenaren, toch gaan we een poging doen. Daarom gaan wij deze editie voor de herkansing en zullen de buurten gaan strijden in een leuke, interactieve, goed lopende quiz genaamd “Ik hou van Holland”. Nee, grapje natuurlijk. Nadat de vorige editie van de buurtenmiddag niet zo ging zoals wij als bestuur, maar ook jullie, hadden verwacht slaan we dit jaar een andere, maar vertrouwde, weg in.

De wisselbeker zal dit keer gaan naar de buurt met de meest verrassende, leuke en originele act. De playbackshow keert terug van weggeweest! We verwachten grote namen onder de acts, zullen de Egelantiers hun beste dansers weer inzetten? Doet U2 Nieuw-Schoonebeek weer aan tijdens hun wereld tournee? Of zal Abba eenmalig weer bij elkaar komen? We gaan het zien.

Enkele aandachtspunten.

  • Iedere buurt levert 1 afgevaardigde voor de jury, deze persoon zal niet meedoen met de act.
  • Het voorstellen van de buurten/acts zal dit keer niet plaatsvinden door middel van een optocht maar door middel van filmpjes. Hier komen we later in dit bericht op terug.
  • Er zal nog een buurtenvergadering worden georganiseerd waar deze middag wordt uitgelegd.
  • Uitgebreide uitleg zal t.z.t. naar de contactpersonen van de buurten worden gemaild.

Voorstel filmpjes.

Iedere buurt stelt hun act voor door middel van een filmpje, denk hierbij aan het songfestival waar je van elk land voordat hun optreden begint eerst een filmpje te zien krijgt. Laat jullie creativiteit de vrije loop want dit introductiefilmpje zal ook meetellen in de beoordeling. Een filmpje moet minimaal 1 minuut duren, maximaal 1,5 minuut. Om de introductiefilmpjes te filmen hebben we Toon Heijnen bereid gevonden dit te doen. Jullie zullen als buurten ingedeeld worden wanneer Toon bij jullie langskomt om te filmen. De filmpjes zullen voor jullie optreden afgespeeld worden in de tent op een (LED) scherm.

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ons over de buurtenmiddag van Volksfeest 2020! We zien graag jullie inzendingen tegemoet!

The event is finished.