Datum

30 jul 2022
Expired!

Tijd

13:00

Kosten

€12,50

Labels

Entreeticket aan kassa verkrijgbaar

Foute Party: Glow in the dark

MET: DJ RON BUURMAN, ORLANDO UITENWERF, THE BOYBAND BATTLES & WIESNHAMMER

THEMA: FOUTE PARTY – GLOW IN THE DARK
Tijdens de zaterdagmiddag is het tijd voor de inmiddels traditionele themamiddag. In traditie van de vorige edities is het de bedoeling om deze middag helemaal loesoe te gaan.! Jeweetz Wollah! Whut, what? Vanzelfsprekend komen we dan uit bij het thema “Foute Party” (ja met een “F”, met een “V” is echt te lame, je kunt ook te ver gaan). Van het lijstje met artiesten die we absoluut niet op ons Volksfeest willen zien hebben we de goedkoopste geboekt.  Hierbij hebben we er nog wel even goed op gelet dat ze niet te veel op elkaar aansluiten. Kortom voor een ieder iets om je aan te ergeren!

En omdat we de beschikking hebben over een volledig donkere tent hebben we bedacht dat we nog wel een stapje verder kunnen gaan. Dus hebben we aan het thema van het themafeest een extra thema toegevoegd: “GLOW IN THE DARK”.

DRESSCODE:
Uiteraard hoort bij een themafeest ook een dresscode. Dus zoek die Sugar Lee Hooper jurk uit de kast, trek je witte fake Dolce & Gabbana shirt uit Turkije aan of je maak een daverende entree met je knalgele ballenknijper onder een panterprint badjas afgekleed met je roze Crocs. Alles wat niet kan kan deze middag!

Let erop dat verf(producten) NIET toegestaan en dus niet worden toegelaten in de tent!  Dus die mag je thuis laten!


DJ RON BUURMAN
Uiteraard mag onze huis DJ ook niet ontbreken op dit feestje. In 2015 liet Ron al zien hoe hij de tent meermaals op z’n kop kan zetten. In de afgelopen jaren heeft Ron meermaals aangegeven dat hij ook graag in 2020 weer acte de précense wou geven op het volksfeest. Een verdere introductie heeft Ron ook niet nodig. Je kent hem al wel en anders wordt het hoogtijd dat je hem eens leert kennen.


ORLANDO UITENWERF 

Orlando zal ons tijdens de foute party voorzien van de broodnodige Nederlandstalige hits. De in Suriname afkomstige zanger is een grote bekendheid in de regio met name onder zijn bijnaam: Zwarte Jannes. Naast de beste nederlandstalige covers heeft Orlando inmiddels ook een aantal eigen nederlandstalige singles uitgebracht.


THE BOYBAND BATTLES

Wie zong er niet mee met de hits van The Backstreet Boys, Take That, N*SYNC, One Direction en Boyzone, en zwijmelde weg bij een poster van de verschillende boybands? Gillende, huilende en flauwvallende fans; typisch de jaren negentig. Boybands namen de wereld over en veroverden de harten van een miljoenenpubliek. Tijdens een optreden van The Boyband Battles komen ze allemaal voorbij!


WIESNHAMMER

Die Après-ski Sensation aus dem Süden. Für Stimmung, Spaß und volle Power!

Zet drie ervaren tiroler ‘rotten’ uit het vak bij elkaar, vermeng typische steirische accordeon met interactieve live-zang en échte drums en dan krijg je een formatie die té gek, of -zoals de Duitsers zeggen- ‘der Hammer’ wordt genoemd!

 

The event is finished.