Locatie

Nieuw Schoonebeek
Nieuw Schoonebeek

Datum

15 jul 2020 - 19 jul 2020

Tijd

15:00 - 23:55

Kosten

Gratis

Labels

Gratis evenement

Lichtroute/Straatversiering

Een echt Volksfeest is natuurlijk geen feest zonder straatverlichting en -versiering. Dus hebben alle buurten in Nieuw Schoonebeek de registers opengetrokken om hun straat zo origineel mogelijk aan te kleden. Vanaf woensdagmiddag 15 juli om 15:00 uur tot zondagavond 19 juli 24:00 uur is de lichtroute en de straatversiering toegankelijk voor publiek.

SNELHEIDSBEPERKING
Vanaf maandag 13 juli tot maandag 20 juli zal de snelheid op de gehele Europaweg te Nieuw Schoonebeek beperkt worden tot maximaal 50 km/u. Hiervoor worden er borden geplaatst. De 30 km zone in de bebouwde kom blijft gehandhaafd. Ook is tijdens deze periode een parkeerverbod langs de Europaweg van kracht.

JURERING
De start van de jurering van de straatversiering is op woensdagmiddag 15 juli vanaf 13:00 uur. ‘s Avonds worden er ook rondes gemaakt door de vakjury om de straatverlichting te beoordelen.

INSTRUCTIES EN VOORSCHRIFTEN
Om ervoor te zorgen dat Nieuw Schoonebeek niet verandert in een wirwar van draden met straatverlichting of dat het hele dorp tijdens de voorbereidingen zonder water of stroom komt te zitten, zijn er een aantal instructies en voorschriften. Deze reglementen zijn te vinden op onze website.

(ROUTE 2015: Onder voorbehoud)